Hulda - en ny värld av möjligheter

Sitter på mitt rum nu på gamla Hulda.. Och ja! internet funkar faktsikt, ( trots hennes långa tuffa år ). Min nya trogna vän !
Annars är livet ganska lungt, Jag temat har börjat kicka igång nu, och jaa det är itne alls så tufft man trodde det skulle vara, 30 sidor arbete ser faktsitk väldigt lungt och stillsamt ut. LÄngtar!

Ida älskar hösten, och håller just nupå att bygga upp min samling höst musik i högtalarna. Tack Emmy för dina fina förslag! Det finns olika artister för olika årstider enligt mig. Nu kräver jag mer sköna band som gör att magen pirrar och höstmörket lyser upp. Sånt behövs. Nu är det tid för massa nya gamla band att krypa upp. Min musikhögtid brukar jag kalla det!

pusspuss.

ps. snart kommer bilderna in trogna läsare på teckningar, men it problem är itne min grejj bara..

Homesick


Jag har goda tankar om idag. Precis som i uls där vi skulle tänka positiva tankar om gårdagen o se fram emot morgondagen. (Jag behövde inte ens göra v fingret klassen !) Ja, det känns liksom typ som izze min åh så synska vän kunde förutspå det, hoppas bara omvärlden hänger med i mitt tempo, för idag ska jag itne låta någon dra ner mig!

Någonsin haft den känslan? hmm nytt för mig iaf, måste vara något konkret i luften typ, Hoppas ni fastnar i det med!



Ps. Moder Theresa har kommit hem. Update hon är väldigt brun och luktar lite framåt kokosolja.! Avundsjuk? ja..



Inte ens detta hade stoppat mig från Den sjukt ljusa dagen idag.! -gammal bild från i vintras a.ka tandlös.
Nonepuss

“It's not what you know, but what you're thinking half the time”

Torsdagar ja, vad ska man säga. Livsnjutande, underbara? nä rent åt skogen å långt ditåt helt enkelt!. Genomlida 8 timmar i en skolbänk är inte så blankt och ljust som man tror, eller tycker. De är gråa och långa och väldigt långt från gränsen till lycka min vän. O ju mer man tänker på dem, ju längre ifrån kommer man ! men Men ,om inte livet skulle ha sina mörka sidor hur skulle man då kunna njuta av de ljusa
Det ända som e synd att jag itne har pirret i magen längre. Vet inte vart den tagit vägen! Death-Cab pirret som ligger långt inne i magsäcken där bland allt annat. Inte ens när jag målar känner jag det, låtexterna som jag höll så bra ann om finns inte kvar!. de håller på att dö ut eller jag vet itne vad. Måste bättre mig och försöka kämpa tillbaka pirret. Tur man har lite ljusa tider dagar som denna, have to stay posetive!

Tur att man kan bli påmind av eldsjälar ibland- Conor oberst när han är som bäst!


"I'm happy just because I found out I am really no one."
                                                                                             - Conor Oberst

Jag och 3 timmarsreglen..

Sådär! Äntligen, Suttit i sammanlagt 6 h och 37 minuter med SP08L- the movie. Filmen är kvar lite reducerad till endast fyraminuterotrettioåttasekunder men helt okej ändå! Roligt att alla får vänta att se den tills på tisdag ;) Ive got te power!

Annars - helgen var underbar, sov sammanlagt 3 timmar typså , Har kommit upp med att om jag sover minst 2 timmar varje helg, sparar jag in så pass mycket tid att jag till slut hinner med allting och då blir itne jag arbetet jobbigt! ( ingen särkild eftertanke med detta )
Klassfest på fredagen hos Mattis, Underbart! utväderding av kvällen, Robin i en buske och Emil T på dansgolvet hahah!

Lördagen spenderades förövrigt hemma hos Annie, Där det bjöds på sprit, spel, kidz hitz och massa folk! Peppt!

Godnatt. ps. Min kärlek i plural bara växker;) ni vet vad jag pratar om!



None saknar dig Conor..



I rather dance then talk with you.

Soo, bloggen
! Peppt har jag tagit mig tillbaka framför datastolen. Äntligen visslar någon må jag tro, långt inne ha!
Nä men mycket lite tid har blivit över! Träningen drar en över huvudet o min fritid minskar helt enkelt!
Men livet blir vad man gör den till eller hur :) ¨

Annars är livet på bana igen, trots förälskelser hit o dit så mår jag bra helt enkelt! ( Och SP08L ni kommer bli förälskade i honom så småningom! ) hah a klassen ni vet vad jag pratar om ;) Pepp på gympatimmen på fredag är jag iaf . hiohiohio.

NÄ men helgen blir det livat. Klassfest på Fredag och sen Fest på Lördag igen. Gammla Ida is back. Förutom arbetspass tidigt på morgonen men men .

ps. Studentävilngen på stureplan var idag smärre lyckad, haha vill helst förtränga den jonas tack !:)



                                                                                                                                                                                                                                            

Jag & Linn på Bakken med fotbollen , fest dude

Regelbunda koman

Hej igen och kärt åtsende!
Mitt blogghumör är tillbaka! tack-gode-gud, trodde jag hade tappat det för alltid. Menmen på sitt kluriga sätt hittade det tillbaka till mig.

Uppdate annars då. Jag har börjat komma in i regelbunda planerings livet. Jag trivs ganska bra där, skola träning,läxor, festande på helgena. ganska strikt o tråkigt men jag är nog sådan. PLaneringslivet är för mig helt enkelt:)

Annars har det inte hänt så mkt, Förutom att jag köpt en ny skiva first aid kit - drunken trees. Rekomenderas starkt! Underbart band med riktig härlig indie pop folk musik. Kan inte sluta lyssna på dom:)

(♥)

RSS 2.0