Freedom - frihet

Kom över tanken vad lätt det är att byta ut saker egentligen. Iaf för en hallägraelev. Läxor som borde göras kan lätt bytas ut mot en gossipgirlkväll med den bästa och lite slappande. Telefonsamtal som borde göras kan lätt bytas ut mot ett email på ca 10 sec.  Ett jobbigt samtal med mamman kan lätt bytas ut med en vink eller en rörelse med huvudet.
Fast det är klart. Allt kan inte bytas ut, hur skulle då världen se ut?

ps. följ gärna bloggen för framtida tjejouren arbete puss

En dispyt och en förlorad tand.

Så här är jag. Halva tanden borta som sagt. Hur? aa låt mig kortfattat förklara orsakerna
1. Mig själv ( ville sitta i mitten av bilen så sprang istället för att lungt promenera som linn jorde ja vist)
2. ( boven i dramat ) LInns laptop.
3. mitt knä ( medhjälpare till laptopen sitter inne för eventuellt mordförsök.)
4. Mamma.

                             Övrig information. Laptopen klarade sig med lindriga skador. Jag däremot:

image16

                                                                                      Helloo glugg ;)
 


what so simple in the moonlight..

Precis kommit hem från spinningen med tjejerna. Pust  varenda vecka var det linn va? ;)  haha.Men men bra mår man efteråt . sund och fri sådär lite lagom. Aa iad  har gått o blivit ekologisk nu så tänkte att jag skulle sticka min egen kofta istället för att köpa en ny. dels för att jag inte ska konsumera så mycket dels för att jag är pank .. Men dels för det är typ en sysselsättning när hjärnan går på högvarv. Lite som stretching för hjärnan när man proppat i sig för mycket.


Har retorik arbetet framför mig bara sen ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite bright eyes kanske. Valde maktspel till slut för det är så pass intressant att prata om. Den som älskar frihet älskar andra. Den som älskar makt älskar bara sig själv. tänk på den mina goda vänner godnatt.

Lyssnar alltid på  denna låten när jag går i högvarv och behöver chilla lite. lyssna och tar för er. puss


Läxan fina sida.

Sitter i skuggan av mitt egna lilla läxberg igen. Ni vet det där berget som växer varenda gång man slänger något på det? De som oftast hör hemma på mitt skrivbord. Eller njaborde höra hemma där.  Så iaf sitter här och gör mina läxor som man ska göra. Och inget märkvärdigt med det. Egentligen. Men denna gången är det inte pest och pina. Jag har på nått yver  lyckats vända det till något positivt. Okej se och häpna.
Atombomben i tekniken. hmm okej ytligt granskande dö trist. MEN filosofiskt och moraliskt tänkande helt okej. Ex. egna reflektioner om arbetet. Mycket om USA om deras maktspel om man väl tänker efter. Som btw jag tycker är helt idiotiskt och nästan svorsdomdumt. Usa med alla deras principer var tvunga att uppfinna den mest idiotiska uppfinningen människan någonsin kommit på ( förutom barnporr ). Tvungen att förstöra en hel japansk stad med 140 000 människor. Se vad makt kan göra med en särklit om man har en superbomb som kan utplåna världen. Politk och kärnvapen = ketchup på gröten. Det matchar inte och HÖR INTE IHOP. Eller borde inte göra det. Kommer inget gott utav det. Ge nobelpriset till snubben som avskaffar Atombomben istället. nån som gör någon nytta.


.ursäkta för en arg betoning i detta inlägget. Blev bara upprörd. puss

I hear noises

Mmm så är det söndag igen. Klämdagarna som bara kommer en gång i veckan. Skulle ut på joggintur vid denna tiden med sara men ack och ve har abstinens på att måla med mina penslar. Eller så har penslarna abstinens att måla med mig. jag vet inte.
Men men ska gå och stöka till mitt rum lite nu. För trots allt tror jag att vi behöver lite oreda i livet, annars kan vi inte trassla oss ur det. Så njut eran söndags natt som ni vill, eller lägg er i tid. you decide.


put your money where your mouth is.

Kom upp från tv tittandet till slut.
Blir så frustrerad på alla dessa miljöbovande miljonärer som anser att jorden måste räddas akut och bla bla. Men står typ handlösa än då och kollar på.

Bill Gates, ingvar kamprad o och allt vad ni nu heter, hur många av era miljarder tycker ni att det är värt att satsa på att Jorden ska överleva? Put your money where your mouth is, med andra ord!

Being invisible is not an act, its reality in a square

Tror ni man kan dö av feghet? Typ nån gång tynar man bort för man varit så jävla tyst. Aldrig våga öppna munnen för man tror att världen kommer skratta? fan, det är typ så. Tror människor kan tyna bort för tystnaden blir för tyst till slut. ( fattar ni )Och ingen INGEN kan leva med den tystnaden. Inte ens folk som påstår att dom kan bero sig på ingen alls. De som säger de inte behöver folk för att överleva. Varför fattar inte jag hur det kan vara svårt att gå fram till någon och säga hej? Och jag som typ är en av de blyga? Jag vill förstå verkligen, hur man kan överleva att leva i skuggorna av folk och ändå finnas kvar? Vad är det som gör att man finns kvar och inte försvinner ?
Hon går bakom folk men stannar aldrig upp. Ingen ser på henne men hon har deras bilder på väggarna. Kan det verkligen vara så ? Varför är hon sån? Och varför kan itne jag förstå henne?

Och jag som stod på kattegatt för några dagar sedan. Där ingen var svartvit. Alla var små färgprickar och tystnaden var högjudd ( fattar ni ). Blir tystnaden högljudd när man mognat? Får man färger när man blir stor?

Och jag vill att folk ska förstå en. Bara lite så färgerna kommer tebak och man får måla igen. Jag saknar att måla.


Somthing vague..

sådär ja. Nu har vi landat och äntligen hemma från Barcelona. Otroligt charmande stad måste jag säga även om jag blev smått rädd av storheten i det hela. Men men, och åh kära gud vad vackra vissa var där! tegan and sara frisyrer över allt. Dreads, secondhandaffärer, kultfik m.m. Hur kan man inte älska staden?

Det ända som beskymrade mig var Barcelona. Här står jag och predikar hur Halmstad är FÖR energislösande och att vi är riktigt dåliga på att hålla igen våra resurser när Barcelona med ca 4,5 miljoner invånare har säker 100 gånger värre. Ibland var det så svårt att andas pg.a av den täta koldioxidhalten. Hemma ser jag ogillande på folk som kör en och en, där körde man bil ner till affären typ som var 20 m bort. Är det inte normalt att känna sig ganska obetydligt liten då? Så upp och hoppa latmaskar, nu är det aktivist som gäller! ( och till alla er borta i barcelona, ... damn)

Just nu hänger Hanna över mig som en gam för att jag fått mer kläder med mig hem. ( Hon respekterar alltså inte att det egentligen var MIN resa och MINA pengar utan ger sig inte ) Kom därför att tänka på tugummi som fastnat i skolsulan och vad man än gnider sig på så sitter det kvar. Tills man tar en penna och petar bort det.

puss.
image12

RSS 2.0