Jul i ett hönshus.

ÄNnu en jul ha rman överlevt. Ganska ok jul om jag får säga det själv. vuxet typ. Eller aa hur vuxet det nu kan bli 2 mil in i skogen med julmust och kräftor. Men det var ganska fiffigt ändå, en stor träbalja med vedeld så man kunde bada jätte varmt mitt i vintern ( eller höst kanske man mer skulle framföra det ) så jag fira min jul i ett gammal hönshus. hur mysigt som helst och helt utan fjädrar faktiskt. Lite annorlunda jul, fast normal hos nilsson. Men jultomte på 4julning, kräftor och nyårsraketer. mer normalt kan vi inte få till de:P
men men min skiva fick jag iaf, bright eyes bästa enligt mig. Lyssnat på den i 24 timmar nu, blir aldrig gammal :P julen var väldigt julig annars. puss
image17

I wont be left.

Måste bara säga det. var har mitt liv tagit vägen? Ena veckan var det innebandy denna veckan är det skolan nästa vecka är det godsknowswhat. Damn jag måste faktiskt "tränga in fritid med folk" Och jag säger då det. BÖRJAR BLI RÄTT TIGHT.  
fast äsh typiskt julkriser man känner innan julen antar jag. Men lite fritid kan väl nån där uppe unna en. Iaf ibland. men men ska iväg och spinna nu på de vanliga gamla stället me de gamla vanliga människorna.

ser framemot nästa vecka då sturegymnasiet besök ;) sovmorron te tio var det linnea va? haha puss.

Slottets undersåte

Uppdateringen har kanske inte varit uppdaterad men men, livet är långt ha lite tålamod istället.
Precis kommit hem från målningen av josses nya ( gamla ) hus. Läskigt fint de kommer bli när det blir färdigt. Med allt detta vitt ( trots sin alldagliga puts kommer vitt göra huset som ett rad-hus-slott.) Lycka till i fortsättningen prinsessan Josefin.

Men men, påtal om det en delidiotiska frågor har jag alltid tid med speciellt när man har en lillasyster på 13 bast i farten.

Hanna: Jag sökte på Strindberg för mitt svenska arbete, men hittade ingenting om "En midsommarnattsdröm"!

Är det så konstigt när den pjäsen skrevs av Shakespeare?

Suck. Hur kommer detta sluta lilla flicka?

puss. trallar för att bestiga mitt läxberg tappra mig.


RSS 2.0