Kär i hemlighet.

Det känns skönt att man kommit igång med rädda världen arbetet ändå!  Att även om vi inte börjat på det riktiga arbetet än så är vi iaf på väg någonstans.Man blir väldigt motiverad av det faktiskt, det syns!! Häromdagen hade jag en livlig konversation vid matbordet där mamma trodde jag hade gått och kärat ner mig i någon. Snarare något påpekade jag och diskade av. Ganska häftig känsla iaf.

Låt som gör att det pirrar i magen just nu: Bright eyes - I Must belong somewhere

Skolans fina klang

Man känner att 9an har börjat. Gnället om läxor, slutbetyg och sexorna som har blivit så små att man ser nya varje dag. Och tvivlar på att man en gång varit så liten. Men men annars känns det bra, Skolan är väl 80 procent avklarad och den delen som är kvar består av sälenresa, påsklov och vattenkrig.

Men men bara den svåra delen kvar. jo pyttsan, för en med ångest som mig kommer det väl bli sten sax påse i slutet. Gymnasietrubbel. Jag måste välja mellan två helt olika linjer på två helt olika skolor med helt olika utsikter. Typiskt något jag skulle sätta mig i. men men Ska ut och ta min kvällspromenad med Ebba nu iaf, så kanske hon kan trycka i lite gott vett i huvudet på mig.

söndagslat.

Var uppe tidigt idag p,ga av en desvärre högljudd kamrat som berattade lite för sent om att hon inte kunde sova längre än till 8. Jag i mina bästa år, fick ju därför gå upp redan klockan 11. Men men vad gör man inte för sina vänner. Snabb engelsk brunch med vicky och sedan match. Nyttig dag annars, sen med ebba igen.
vi hittade en smärre rolig ordbok där vi hittade några roliga ordförklaring:

Bushism
Beskriver de märkliga utryck som president George w.Bush ibland använder ex: missunderskatta

Eurofi:
Förtjusning över den nya europeiska valutan

Fiskmåschef
En chef som sveper in, för en massa oväsen, skiter på allt och drar vidare.

Karmageddon
Folk skickar ut typ taskiga vibbar:liksom, och sen ba`, så exploderar jorden, och allt blir typ skitråkigt..

sov gott.


Komik genom vintern

Sitter med fötterna på styret och livet leker. Som kontrast ur den kyliga vintren. Vänner kommer aldrig bli tråkigt.


Joey:
All right, Rach. The big question is, "does he like you?" All right? Because if he doesn't like you, this is all a moo point.
Rachel: Huh. A moo point?
Joey: Yeah, it's like a cow's opinion. It just doesn't matter.... It's moo.


Gymnasie trubbel.

Hej, bloggen har lämnats oskriven för ett tag, men när man väl kommer ur det där tempot äre svårt att hitta tillbaka. mEN på något vis var jag ändå tvungen att skriva en rad. Så nu sitter jag här med en hund som jag hoppas är rumsren jämte mig i sängen. ( Om det är någon som saknar en hund är det bara att slå en signal )

Men en sak som inte ska lämnas oskriven är min förvärrade lata sida. Tanken slog mig när jag idag vittnade min lillasyster frivilligt ta sig upp halv 6 på skolmorgon, utföra joga, jogga till skolan och forftarande se piggare ut än mig? Om jag är utkörd nu hur ska det då bli om ett halvår där man faktiskt måste göra något i skolan ( ursäkta mentor) Och hur ska det gå¨för lata personer? Menar de att jag måste dra mig upp på morgonen cykla en halv mil komma till skolan och se piggare ut än på hallägra? No way,
Men lat och lat har jag väl inte alltid varit. Det var faktiskt JAGsom ordnade hemsedal resan. Haha kan bara nu se det framför mig den 10 timmar långa bussresan utan stopp eller ordenltliga sovsäten;)

Mattis: Fan min mobil e död, Busschaffis kan vi vända om glömde ta med laddaren. nödsituation!!

haha aa, det är en härlig klass vi blivit ändå, kommer nog sakna oss, trots allt, och martin om inte du blir den nästa johan glans vetefan, du gör aif klassen lite roligare...
puss


RSS 2.0